Openhaardbouw

Openhaardbouw

Het plaatsen van een antieke of nieuwe schouw vereist een gedegen vakkennis. Een niet goed werkende of niet goed trekkende openhaard is een grote ergernis. Werkzaamheden aan de openhaard dienen zodanig uitgevoerd te worden dat de veiligheid voorop staat en is gewaarborgd. Uw openhaard moet u plezier en genot schenken. Het moet het pronkstuk in uw kamer zijn. Rust en sfeer in uw interieur.
U dient zich altijd te laten adviseren door een professionele openhaardbouwer om teleurstellingen te voorkomen. Onze ervaring en deskundigheid staan garant voor een degelijk, volgens oude tradities gebouwde, open haard. De aanschaf van een openhaard is een kostbare zaak, reden te meer u op de juiste manier te laten voorlichten zodat u de juiste keuze kunt maken.
Indien er geen standaard rookkanaal aanwezig is in uw woning kunnen wij u adviseren hoe het nieuwe rookkanaal dient te worden aangelegd met inachtneming van de geldende regels en normen. Voor ieder huis bestaat er een oplossing om een openhaard te plaatsen.

Belangrijk!!! Rookkanalen moeten brandveilig, rookdoorlatend en een goede afvoercapaciteit hebben Wij adviseren Helex Systeem (TNO goedgekeurd)